آیا میدانید بهترین روش ترک ماری جوانا چیست؟ اعتیاد آسیبهای روانی، جسمی و اجتماعی را برای فرد مبتلا به دنبال خواهد داشت که به شکلهای مختلفی خود را نشان میدهد. با توجه به وابستگی بسیار زیادی و پیامدهای جبران ناپذیر گل، ترک این ماده خطرناک از اهمیت زیادی برخوردار است. ترک این ماده به تنهایی امکان پذیر نیست و فرد به کمک متخصصین با تجربه و همراهی اطرافیانش نیاز دارند. بی شک اگر افراد مصرف کننده از صدمات این ماده مخدر به مغزشان آگاه بودند خیلی سریع به ترک آن میپرداختند. آگاهی از اصول و روش ترک ماری جوانا به شما کمک میکند تا هرچه سریعتر برای ترک آن گام بردارید. برای آشنایی با انواع مواد توهم زا کلیک کنید.
ماده مخدر گل چیست؟
گل همانند سایر مواد مخدر دیگر اعتیاد آور بوده و امروزه در بین جوانان بسیار شایع است. گل و ماری جوانا دونوع ماده مخدر متفاوت هستند که از یک گیاه به نام شاهدانه بدست میآیند که به شکلهای مختلفی استفاده میشوند. اگر فرد به مدت طولانی از گل استفاده کند آسیبهای شدیدی در سلول های مغزش به وجود میآید که جبران پذیر نیست. تمام افراد مبتلا معتقدند که مصرف گل باعث بالا رفتن تمرکزشان میشود و عملکرد مغز را بهتر میکند. به همین خاطر افراد تحصیل کرده تمایل بیشتری به استفاده آن دارند اما نکتهای که نمیدانند این است که در دراز مدت نه تنها باعث بالا رفتن تمرکزشان نمیشود بلکه آسیبهای بسیار جدی تری را به مغزشان میرساند. در ادامه میخواهیم عوارض ماده مخدر گل را بررسی نماییم. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ماری جوانا کلیک کنید.
عوارض ماده مخدر گل و دلایل ترک آن
یکی از عوارضی که تمام مواد مخدرها ایجاد میکنند مشکل در عملکرد دم و بازدم است زیرا ریه فرد مبتلا را به شدت درگیر کرده ودر تنفسشان مشکل ایجاد میکند. فراموشی یکی دیگر از عارضههای ماده مخدر گل است؛ زمانی که سلولهای مغز آسیب دید کارایی مغز کاهش پیدا میکند و باعث فراموشی فرد مصرف کننده میشود به همین خاطر فرد قادر به انجام فعالیتهای روزمره خود نیست. و همین طور باید بدانید که ممکن است فرد مبتلا در ابتدا سرخوش به نظر بیاید اما بعد رفتار پرخاشگرانه از خود نشان خواهد داد و ضربان قلبش بالا خواهد رفت که باعث مشکلاتی مانند فشار خون میشود.
اما باید این را بدانید که گل هم مانند سایر مواد مخدر قابل درمان میباشد پس در مرحله اول فرد باید تصمیم قاطع در مورد ترک آن بگیرد تا بتواند به راحتی این ماده مخدر را ترک نماید.
روش های ترک ماری جوانا
همانطور که میدانید ترک هر نوع ماده مخدر مراحل خاص خودش را دارد به طور مثال باید به میزان و مدت استفاده فرد به ماده مخدر توجه کرد و با استفاده از یک پزشک متخصص در زمینه اعتیاد و همچنین همراهی خانواده و اطرافیان و یک روانشناس با تجربه و کارآمد انگیزه فرد مصرف کننده را برای ترک بالا برد. برای اطلاع از انواع مواد اعتیاد آور کلیک کنید.
1. مصمم بودن
در مرحله اول و برای شروع ترک این ماده مخدر باید مصمم باشید و هیچ هراسی به دل راه ندهید. فرد مبتلا باید این را بداند که هیچ کس با استفاده از گل اوردوز نکرده است پس با آرامش درمان و ترک این ماده مخدر را شروع کنید. برای ترک قاطع باشید و با اطمینان از اینکه دیگر مصرف را شروع نمیکنید، ترک را آغاز نمایید.
2. گروه درمانی
یکی دیگر از بهترین روشها برای ترک این ماده مخدر قرارگرفتن در جلسات مشاوره گروهی است. این جلسات میتواند ترک را برای فرد آسانتر کند. با شرکت در این جلسات گروهی فرد مصرف کننده راحتتر مرحله ترک کردن را میپذیرد در نتیجه ترک برایش آسانتر میشود.
3. ترک ماری جوانا | تغییر سبک زندگی
زیاد آب بنوشید زیرا آب باعث استراحت ذهنتان میشود و حالتان بهتر خواهد شد. از یک رژیم غذایی مناسب استفاده کنید. استراحت کنید و آرامشتان را حفظ کنید آرام آرام در طبیعت قدم بزنید نفس عمیق بکشید و باور داشته باشید که حالتان بزودی خوب خواهد شد. صورت خود را دائم با آب سرد بشورید حمام بروید و روی سایر علاقه مندی هایتان تمرکز کنید. مثلا فیلمهای مورد علاقهتان را تماشا کنید و به اهنگهایی ک دوست دارید گوش کنید. مدیتیشن انجام بدهید در طبیعت سر سبز راه بروید و از ته دلتان نفس عمیق بکشید این را بدانید که هیچ چیز ارزش خراب کردن زندگیتان را ندارد اگر در تصمیم خود مصمم نباشید هیچ وقت موفق نخواهید شد. پس از همان ابتدا با خودتان روراست باشید و اگر به تنهایی قادر به ترک نیستید از اطرافیان و گروه متخصصین با تجربه و روانشناس کمک بگیرید.
4. کمک گرفتن از متخصص
ترک ماری جوانا به تنهایی امکان پذیر نیست و باید از یک فرد متخصص کمک بگیرید تا با روشهای اصولی در فرایند ترک شما را یاریکند. روانشناس کمک میکند تا وابستگی روانی خود را به اعتیاد از بین ببرید و پس از ترک دیگر به سراغ آن نروید.
علائم ترک ماری جوانا
ترک این ماده مخدر نیز مانند سایر مواد اعتیاد آور با علائم ناخوشایندی همراه است. این علائم عبارتند از:
_افسردگی و اضطراب
_ بی قراری و عدم کنترل بر هیجانات
_سردرد، دل درد و سرگیجه
_سرفه و حالت تهوع
_مشکلات خواب مانند بی خوابی
_خشک شدن گلو
_تحریک پذیری
روش های اشتباه در ترک ماری جوانا
در برخی مواقع افراد و والدین روشهای غلطی را برای ترک ماری جوانا در پیش میگیرند. مثلا ممکن است والدین پس از فهمیدن اعتیاد فرزندشان به ماری جوانا، با او دعوا کرده و با تهدید و پرخاش او را مجبور به ترک کنند. در مقابل نیز برخی خانوادهها عکس العمل خاصی نشان نمیذهند و فرزندشان را به حال خود را رها میکنند. ترک خودسرانه و استفاده از داروهای جایگزین از دیگر روشهای نادرست ترک ماری جوانا است. اینگونه تنها اعتیاد جسمی از بین میرود و به دلیل عدم سم زدایی روانی، امکان بازگشت به اعتیاد وجود خواهد داشت و حتی ممکن است فرد به این داروهای جایگزین اعتیاد پیدا کند. توصیه میشود که برای ترک از کمک یک فرد متخصص استفاده کنید. برای کسب اطلاع بیشتر در زمینه ترک اعتیاد کلیک کنید.
برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره ترک اعتیاد تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02166419012 تماس بگیرید.
سوالات متداول
آیا به تنهایی میتوان اعتیاد به مصرف گل را ترک کرد؟
نکتهای که باید به آن توجه داشت این است که ترک ماده گل انگیزه و اراده قویی میخواهد. اگر تصمیم به ترک ماده گل دارید اما هربار دوباره وسوسه میشوید به شما توصیه میکنیم که در اولین فرصت به یک متخصص در زمینه اعتیاد مراجعه کنید. برای کسب اطلاع بیشتر در زمینه مشاوره ترک اعتیاد کلیک کنید.
برای عضویت در اینستاگرام (ذهن نو) کلیک کنید
آخرین تحقیقات علمی روانشناسی
سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید
تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل
سراسر کشور :9099070354 استان تهران :9092301539
:: برچسبها:
ترک ماری جوانا ,
:: بازدید از این مطلب : 389
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0